Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E oficial: Steaua s-a mutat definitiv la Piteşti

E oficial! Campioana Steaua s-a mutat definitiv la Piteşti. Steaua va evolua pe teren propriu pe stadionul ” Nicolae Dobrin” din Pitești!

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, anunță că mutarea campioanei la Pitești se va face începînd cu partida cu Astra, iar toate meciurile campioanei se vor disputa pe arena ”Nicolae Dobrin”. "Vom juca la Piteşti! Este oficial. Am finalizat toate discuţiile pe care le începusem cu ceva vreme în urmă. Toate meciurile de acasă le vom juca aici, primul va fi cel cu Astra. Vom avea un contract până la finalul campionatului. Nu am nici o emoţie de organizare pentru că oamenii de aici sunt ambiţioşi, îşi fac treaba foarte bine şi sînt gazde bune.

Recunosc că nu mai fusesem de foarte multă vreme la Piteşti, dar există o bază excelentă, este una de top pentru echipe de Liga 1. Această bază este pregătită pentru Liga 1! După ce-am avut 9.000 de oameni la amicalul cu SCM, vom vedea câţi vom avea la restul partidelor. E clar că la meciul cu Asta vom avea un stadion plin!", a declarat Argăseală pentru DolceSport.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.