Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E urmărit penal, dar numai bun pentru a fi ditamai șeful în teritoriu

florin carciumaru

Un greu din teritoriu se pregăteşte să fie din nou şef în Gorj. Totul se întâmplă chiar în Târgu Jiu, acolo unde primarul Florin Cârciumaru și vicepreședintele USMO, Marin Golea, spun că fostul lider al FNME ar putea prelua postul de președinte al Consiliului de Administrație al clubului de fotbal, Pandurii Târgu-Jiu.

Citește și: Klaus Iohannis a transmis cerere de urmărire penală pentru un fost ministru de Interne

Marin Condescu a revenit la președinția Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, după ce instanța de judecată i-a ridicat restricțiile în dosarul în care a fost cercetat pentru spălare de bani, fals și uz de fals. Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia deține, în continuare, 25% din acțiunile CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, așa că e posibil ca Marin Condescu să revină în conducerea clubului de fotbal.

Citeşte şi: NEBUNIE Dumnezeu a fost dat în judecată: E acuzat de trafic de influenţă şi înşelăciune

Nici primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, nu exclude o revenire a lui Marin Condescu în conducerea Clubului Pandurii.”Eu consider că este posibil, pentru că, până la urmă, cel care decide cine conduce acest club este, practic, reprezentantul CEO în AGA. Dumnealor susțin financiar echipa, dumnealor stabilesc factorii de răspundere, cum a fost și la domnul Ciurel. Acum, rămâne de văzut ca domnul Ciobotărică să discute. Am înțeles că, în continuare, USMO face parte din rândul acționarilor. Este foarte bine, sunt sigur că sindicatele vor veni cu propuneri și de ei depinde ca în AGA să fie reprezentați. După tot ce i s-a întâmplat, domnul Condescu poate să facă parte și am înțeles că poate. Va fi prezent în AGA, mai departe se va discuta”, a declarat Florin Cârciumaru, potrivit celor de la gorjdomino.

Citeşte şi: Traian Băsescu l-a reprimit în partid pe politicianul iubăreț: Vrea să-l facă primar

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.