Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea e deputata care și-a donat părul în scopuri caritabile

camera deputatilor

Am fost obişnuiţi timp de 26 de ani ca parlamentarii români să fie pomeniţi atunci când sunt implicaţi în mare dosare din justiţie sau pentru că se certatu în Casa Poporului. Ei bine, de această dată e vorba despre cu totul altceva.

O deputata si-a donat parul pentru femeile bolnave de cancer. O campanie de donare de păr a sensibilizat-o şi pe Liliana Ciobanu care a donat fundatiei Renasterea 15 centimetri din parul ei. Fetita de 9 ani a deputatei Liliana Ciobanu, a acceptat cu bucurie sa urmeze exemplul mamei, care s-a tuns pentru ca, din parul ei, sa se confectioneze peruci pentru persoanele atat de greu incercate de viata. "E foarte bine, imi place foarte mult. Mi-am donat parul femeilor care sunt bolnave de cancer."

Citeşte şi: Florin Salam sare în apărarea lui Cristian Popescu Piedone: Ce mesaj a transmis / VIDEO

Mama ei ar vrea sa porneasca o campanie in parlament, si chiar a lansat punctual cateva provocari: "Aici in Parlament sunt foarte multe femei care au parul lung si care pot sa faca lucrul asta, sa intre in aceasta campanie. Nu doare, din contra, sufletul se simte mai bine. Le rog sa intre in campania asta pe colegele mele, Ana Birchall de exemplu - are cel mai lung par, cred eu, din doamnele deputat, pe Violeta Tudorie, pe doamna senator Steliana Miron." De anul trecut, de cand a inceput aceasta campanie, peste doua mii de femei au fost de acord sa renunte la cel putin 15 centimetri din parul lor, si exista chiar o tunsoare-tip dedicata acestei actiuni caritabile, anunţă ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.