Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea e noua vedetă de la Realitatea TV: Dezvăluirile divei din prime-time

denise rifai

Realitatea TV are o nouă vedetă pentru prime-time! A făcut senzaţie în campania electorală de la alegerile locale, acum trece la un alt nivel. Va ajunge în prime-time, acolo unde vrea să rupă toate audienţele. Şi are cu ce.

Începând din toamnă, Denise Rifai va putea fi văzută la Realitatea TV în intervalul de maximă audiență. Prezentatoarea a acordat un interviu revistei OK!Magazine.ro, în care a vorbit despre începuturile carierei sale şi despre provocările profesiei de jurnalist. "Am avut cea mai aşezată evoluţie, din ce ar putea însemna ea pentru un om de presă la noi în ţară. Am început ca editor prezentator la un post de radio, cumpărat apoi de un trust mare de presă, când am trecut pe tv-online", a povestit Denise Rifai. "De acolo am ajuns reporter economic la o televiziune de ştiri. Şi, ulterior, am primit posibilitatea de a prezenta jurnalele de weekend ale televiziunii respective. Adică Realitatea TV", a adăugat ea.

Citeşte şi: Ipoteză incendiară: Cine ar sta în spatele zvonului că SUA îşi mută bombele nucleare în România

Denise a vorbit şi despre emisiunea din campania electorală pentru alegerile locale, "Ora Primarului". Aceasta spune că unii telespectatopri i-au perceput greşit atitudinea. "În secunda în care interacţionezi cu politicienii şi vezi cât de jos merg pe linie de informaţii şi cunoştinţe, nu ai cum să nu-ţi vină să râzi de ei (...) Nu mă percep ca fiind agresivă, aşa îmi este personalitatea.", a precizat ea. "(...) Eu sunt mulţumită că am avut şansa să pun în aplicare ce am învăţat şi ce mi-am dorit. Sunt mulţumită că trăiesc ce mi-am dorit să trăiesc. Mândră sunt ca fire, sunt o femeie mândră. Dar nu asociez trufia cu jurnalismul. Nu au ce căuta împreună", crede Denise.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vântu, denunţ la DNA: 'Am dat un milion de euro pentru Tăriceanu'

Vedeta de la Realitatea TV a dezvăluit şi cine sunt cele mai importante persoane din viaţa ei.  "Eu pentru părinţii mei întotdeauna o să rămân un copil. Şi sunt un om puternic acum datorită educaţiei bune pe care ei mi-au dat-o", a mai spus Denise conform sursei citate.

Citeşte şi: Alina Petre, despre Traian Băsescu: 'Eu nu am spus nimic despre amantele lui, deși aș fi putut'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.