Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea este Alessia, femeia care a murit sub un tramvai din Arad, pentru că nu a vrut să îşi abandoneze fiica aflată într-un scaun cu rotile

YouTube
accident

Ea este Alessia, femeia care a murit sub un tramvai din Arad, pentru că nu a vrut să îşi abandoneze fiica aflată într-un scaun cu rotile

Ea este Alessia, femeia care şi-a găsit sfârşitul sub un tramvai din Arad, pentru că nu a vrut să îşi abandoneze fiica aflată într-un scaun cu rotile.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta se pregăteşte să coboare. Tramvaiul opreşte în staţie, femeia coboară, iar vatmanul pleacă şi o trage sub roţi.

Între timp, anchetatorii din Arad au prima explicaţie pentru tragedie. Aceştia au ajuns la concluzia că vatmanul a avut martorul verde, cel care indica închiderea uşilor, aprins în bord, iar asta îi permitea plecarea. Acesta a greşit însă că nu s-a uitat şi în oglinzi.

În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, iar polițiștii continuă cercetările.

Verificările se fac deocamdată in rem pentru ucidere din culpă

Vatmanul în vârstă de 31 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar datele preliminare au arătat că acesta nu consumase alcool.

Femeia a fost prinsă în ușile închise ale tramvaiului, iar apoi a fost târâtă câțiva metri, până când ceilalți călători au dat alarma și l-au anunțat pe vatman că trebuie să oprească.

Victima, care avea 55 de ani, a încercat să coboare din tramvai cu un cărucior în care se afla fiica sa de 12 ani, cu dizabilităţi. Vatmanul nu ar fi observat-o și a plecat cu viteză din stație, iar mama a rămas cu mâna pe cărucior, prinsă între uși, apoi s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roţile vagonului, anunță antena3.ro.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluat victima şi a transportat-o la spital, pasagera a suferit leziuni interne grave. Aceasta a murit patru ore mai târziu, la Spitalul Judeţean din Arad.

Martori ai incidentului au declarat că uşile vagonului s-au închis când femeia cobora căruciorul, iar tramvaiul s-a pus în mişcare.

Victima nu a dat drumul căruciorului şi a fost târâtă mai mulţi metri, până când a căzut pe liniile de tramvai.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.