Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea este menajera care face curățenie complet dezbrăcată / Foto

Radu Pop
menajera

Ea este menajera care face curățenie complet dezbrăcată / Foto

O menajeră din Marea Britanie face curățenie complet dezbrăcată și câștigă 50 de lire sterline pe oră. Ea consideră că este „un spirit liber”, iar partenerul ei nu are nicio problemă cu job-ul pe care îl are femeia.

„Cu siguranță banii contează. Nu aș face-o dacă nu aș fi plătită bine financiar”, afirmă Lottie Rae, menajera britanică în vârstă de 32 de ani, care face curățenie complet goală.

A început să facă acest lucru din octombrie 2017, pentru că avea nevoie de mai mulți bani. Acum, și-a făcut cunoscută povestea prin intermediul Instagram, acolo unde postează diverse poze de la locul de muncă, de pe contul @musings-from-a-naked-cleaner, scrie gandul.ro.

„Spun clar că sunt acolo doar pentru a face curățenie”

Ea susține că lucrează cu o gamă largă de clienți – de la bărbați în vârstă care caută companie, până la bărbați mai tineri cu venituri disponibile care doresc „să încerce ceva diferit”.

În timp ce majoritatea clienților ei sunt prietenoși și nu depășesc limita, ea spune că unii pot forța lucrurile, notează Daily Mail.

„Întotdeauna caut modalități de a câștiga bani în plus și îmi place destul de mult să fiu goală, așa că m-am gândit «ok, o să încerc». Spun clar că sunt acolo doar pentru a face curățenie, dar ei vor spune că alte menajere au făcute striptease sau au făcut masaj. Cu siguranță banii au contat. Nu aș face-o dacă nu aș fi plătităbine financiar”, spune Lottie.

Cerințe bizare de la clienți

„Nu era înfiorător sau pervers, voia doar companie.

Odată, un tip și-a pus un film porno la televizor și a trebuit să spun că nu e ok. Oamenii care sunt puțin mai dubioși tind să aibă case perfect curate, așa că este un fel de indicator. Altă dată, am făcut curățenie pentru niște tineri care păreau sociabili și voiau să încerce ceva diferit.

Un alt tip cu care am lucrat [în toți cei șase ani] este nudist, așa că pentru el e ceva normal. E deja gol când intru, bem o cafea și mă joc cu câinele lui și apoi mă apuc de treabă.

Prietenii și familia mei știu ce fac, dar cred că se întreabă de ce fac asta. Ei cred că toți acești bărbați sunt ciudați și înfricoșători, dar în general sunt oameni drăguți.

În cei peste șase ani am fost în câteva relații și au fost complet ok cu asta. Partenerul meu actual este de acord cu ce fac, dar știu că mulți dintre prietenii lui meu nu ar fi de acord cu asta”, a explicat tânăra britanică.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.