Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea va fi noul vârf de lance al PSD pe justiție: 'Un avocat foarte cunoscut, un avocat de Înalta Curte', o laudă Lia Olguța Vasilescu

laura vicol

Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că toţi candidaţii PSD din Dolj la alegerile parlamentare sunt pregătiţi pe comisii parlamentare, iar avocata Laura Vicol va fi "vârful de lance" la Comisia Juridică.

Vasilescu a mai afirmat că este convinsă că PSD va câştiga cel mai mare număr de mandate de parlamentar la nivel naţional, pentru că se pregăteşte pentru o nouă guvernare, scrie agerpres.ro.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

"Echipa de candidaţi de la Dolj îmbină experienţa cu tinereţea, au expertiză în domeniile în care s-au format, dar şi tineri care vin cu dinamism şi cu tot ceea ce înseamnă noul. Suntem siguri că alegătorii vor aprecia acest lucru. (...) Actuala echipă va trebui să se axeze pe partea economică, la politicile sanitare şi, mai ales, la nivelul de trai al populaţiei. Îmi pare bine să constat că avem oameni foarte bine pregătiţi pe comisiile parlamentare. Din partea noastră suntem foarte siguri că în ceea ce priveşte comisia de administraţie publică locală atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor avem cele mai bune persoane care pot să ne reprezinte acolo: Ion Prioteasa (n.red.: fostul preşedinte al CJ Dolj timp de 16 ani) şi primarul încă în funcţie al Craiovei Mihai Genoiu, domnul Cosmin Durle, administratorul public al Craiovei. Pe mine mă interesează foarte mult şi ceea ce se întâmplă la Comisia de Muncă şi Protecţie Socială. În ultimii patru ani am lucrat extraordinar de bine cu colega mea Eliza Peţa în Comisie şi sunt convinsă că va şti să ducă la bună îndeplinire toate obiectivele pe care noi i le-am trasat, inclusiv pentru perioada 2020-2024. La comisia Juridică vârful de lance va fi Laura Vicol, un avocat foarte cunoscut, un avocat de Înalta Curte, care va şti tot ceeea ce este necesar de modificat în legislaţie în următorii ani", a afirmat Olguţa Vasilescu.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

Preşedintele PSD Craiova a subliniat că s-a spus foarte mult timp de PSD că este un partid care continuă vechea tradiţie a Partidului Comunist, iar acum la Dolj este pe listă un tânăr născut în 1994 (n.red.: Iulian Badea, fiul fostului fotbalist Pavel Badea).

"S-a spus foarte mult timp de PSD că este un partid care continuă vechea tradiţie a Partidului Comunist şi toate aberaţiile astea. Iată că avem pe lista noastră pe poziţie eligibilă o persoană care este născută în 1994, deci care nu are absolut nicio legătură cu Partidul Comunist. Ce e foarte important de reţinut este că mergem la câştig atât pe plan naţional cât şi local. Sunt absolut convinsă că vom câştiga cel mai mare număr de mandate şi vom obţine cel mai mare număr de voturi atât pentru lista de Senat şi pentru Camera Deputaţilor în Dolj, inclusiv la nivel naţional, pentru că ne pregătim pentru o nouă guvernare a Partidului Social Democrat", a mai afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Citește și: Raed Arafat: ‘Petrecerile, aniversările și sărbătorile sunt interzise. Poliția are baza legală ca să dea amenzile pe tulburarea liniștii publice’

Pe primul loc la Senat pe lista de candidaţi a PSD Dolj se află fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, şi fost lider al organizaţiei, iar locul al doilea este ocupat de Mihail Genoiu, încă primar al Craiovei. Pe locul 1 la Camera Deputaţilor se află deputata Alexandra Presură, preşedinta organizaţiei de tineret, locul 2 pe liste este ocupat de Iulian Badea (n.red. - fiul fostului fotbalist Pavel Badea, care în 2016 a candidat din partea PNL pentru Primăria Craiova), pe locul 3 se află avocata Laura Vicol, locul 4 este ocupat de deputata Eliza Peţa, parlamentar în funcţie, iar locul pe locul 5 este Cosmin Durle, actual administrator public al municipiului Craiova.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.