Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea primită de Pro TV, în scandalul momentului

Eurovision 2016

Nicio televiziune din România nu va transmite Eurovision 2016 iar o oferta în acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece postul respectiv nu face parte din European Broadcasting Union (EBU), se arata într-un mesaj postat vineri pe pagina oficiala de Facebook a EBU.

'Desi ProTV ne-a abordat cu o oferta pentru a transmite concursul Eurovision din acest an, din motiv ca nu sunt membri ai European Broadcasting Union, iar Eurovision este o competitie între membri si asociati ai Uniunii nu le putem accepta oferta', a explicat EBU, potrivit Agerpres.

Ulterior, Uniunea a întarit, raspunzând unui mesaj primit pe platforma de socializare, ca 'nicio televiziune nu va transmite show-ul Eurovision în România', deoarece tara nu va avea un reprezentant la concursul cântecului european. Situatia din 2017 va fi analizata în viitor, a mentionat EBU.

European Broadcasting Union - cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din lume a anuntat, pe 22 aprilie, ca a început procedurile pentru a retrage TVR calitatea de membru ca urmare a neplatii unor datorii în valoare totala de 16 milioane de franci elvetieni (14,5 milioane de euro). Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016.

Artistul desemnat sa reprezinte România la Eurovision 2016, în urma Selectiei Nationale, a fost Ovidiu Anton, cu piesa 'Moment of Silence'.

Concursul Eurovision se desfasoara anul acesta la Stockholm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.