Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu a anunțat! Decizie de NECLINTIT privind telefoanele mobile în scoli

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ecaterina Andronescu

Se interzic sau nu telefoanele mobile în școli - este una din întrebările la care ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a oferit un răspuns fără clar.

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a spus, marți, că nu este de acord cu interzicerea telefonului mobil în şcoli, precizând că acesta trebuie folosit de către elevi ca pe un instrument în procesul instructiv-educativ.

“Nu (n.r- nu ar trebui interzis telefonul mobil în şcoli). Ar trebuie să găsim o modalitate să folosim telefonul ca pe un instrument în procesul instructiv-educativ, nu să-l interzic”, a declarat, marţi, ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu.

Andronescu susţine că responsabilitatea de a verifica ce face copilul în spaţiul online este a familiei, dar şi a şcolii.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

“În primul rând, responsabilitatea aceasta cade pe familie şi părinte care trebuie să corecteze. (...) Mulţi copii îmi scriu pe pagina de Facebook, uneori folosind un limbaj nu tocmai adecvat vârstei pe care o au. Le răspund şi îi corectez”, a explicat ministrul Educaţiei Naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.