Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu atacă în forţă conducerea PSD şi îşi depune candidatura: Cere explicaţii pentru prăbuşirea din sondaje

Inquam Photos / George Călin
Inquam Ecaterina Andronescu DNA

Fostul ministru Ecaterina Andronescu şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, deşi nu este susţinută de filiala PSD Bucureşti, organizaţia din care face parte.

După depunerea candidaturii, Ecaterina Andronescu a lansat un atac la actuala conducere a partidului. Aceasta a afirmat că nu trebuia să se organizeze alegeri, ci era nevoie de un Congres în care să se vină cu un proiect de ţară şi să ofere explicaţii pentru prăbuşirea PSD în sondaje.

Andronescu a mai adăugat că, dacă tot se organizează alegeri, era normal să se organizeze pentru toate funcţiile, inclusiv cea ce preşedinte de partid.

PSD Bucureşti a decis miercuri seara să îi susţină pe Gabriela Firea şi Robert Negoiţă pentru funcţiile de vicepreşedinţi. Pentru funcţia de preşedinte executiv, organizaţia de Bucureşti o propune pe Viorica Dăncilă.

În prezent, Ecaterina Andronescu este vicepreşedinte PSD. Congresul PSD în care se vor alegere noii vicepreşedinţi, preşedintele executiv şi secretarul general va avea loc sâmbătă, 10 martie, la Sala Palatului.

Vezi şi: Secretul ceaiului care vine din India: Alungă depresia și te ajută să slăbești .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.