Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu, după ședința Cex: 'Eu sunt Stan-Pățitul'

Inquam Photos / Octav Ganea
ecaterina andronescu

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, vineri, după CExN, întrebată despre miniştrii cu probleme în justiţie, că ea este „Stan Păţitul”, pentru că s-a dovedit că este nevinovată şi că, atunci când justiţia spune ceva, trebuie să ne uităm la ce spune.

„N-am spus niciodată lucrul acesta și nu este adevărat ce spuneți. Nu știu la ce vă referiți. Eu sunt Stan-Pățitul, să spunem așa. Mulți ani de zile am fost sub degetul arătător. Eu cred că atunci când justiția zice ceva, trebuie să ne uităm la ce zice. Până atunci nu trebuie să-i punem pe oameni sub oprobiul public”, a spus Ecaterina Andronescu, întrebată despre numirile unor miniștri cu probleme în justiție.

Ea a susţinut că nu şi-a dorit să fie nominalizată ministru în Cabinetul Dăncilă: „Am mai fost, nu este important pentru mine, este domnul Popa (Valentin Popa - n.r.), rector la Iaşi, îl cunosc foarte bine. Este o soluţie foarte bună”

Cât despre faptul că noul guvern va avea patru vicepremieri, Andronescu a spus că noul premier „are un obiectiv foarte clar, acela de a dezvolta parteneriatele de care România are nevoie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.