Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu e DESFIINȚATĂ de cea mai CONTROVERSATĂ profesoară, după gestul RUȘINOS din Parlament: 'E reprezentativ pentru întreaga sa activitate'

Profesoara Cristina Tunegaru, devenită cunoscută după ce a avut curajul să semnaleze neregulile din învățământ, a criticat-o pe Ecaterina Andronescu, după scandalul din Parlament, de joi.

O nouă metodă inedită de protest la masacrarea legilor justiţiei a avut loc joi în Senat. Senatorii USR le-au împărţit colegilor din PSD, ALDE şi UDMR cartea ”Ferma Animalelor”, geniala fabulă a lui Orwell care parodiază totalitarismul comunist.

Citește și: Liviu Dragnea o pune la punct pe Lia Olguța Vasilescu: 'S-a înţeles greşit, e un document cu care eu nu am fost de acord' / VIDEO

"Le-am oferit cărţi senatorilor PSD: Ferma animalelor şi 1984 de Orwell. Dna Ecaterina Andronescu, dl Bodog, dl Brăiloiu au aruncat cărţile pe jos, iar cei doi domni au ţinut sa-mi demonstreze că vocabularul lor e plin de argou", a scris senatoarea USR pe pagina sa de Facebook.

Cristina Tunegaru, profesoara de limbă română care a avut mai multe declaraţii critice la adresa sistemului de învăţământ, dar şi a amestecului Primăriei Bucureşti în activitatea şcolară, critică gestul făcut de fostul ministru al Educației.

Citește și: Elena Udrea anunță APOCALIPSA pentru Laura Codruța Kovesi și lansează alt ATAC la adresa lui Traian Băsescu: 'Vremea în care va da socoteală e aproape'

"Văzând-o pe Ecaterina Andronescu cum împinge cartea cât colo până cade de pe masă, m-am gândit la eleva mea Ioana care, cu multă prevedere, atenționa un copil: „Ai grijă cum ții cartea, să n-o murdărești!”. Era o carte albă, cu coperți cartonate, din care tocmai citisem la oră. Fetița mea e în clasa a V-a și deja poartă respect cărților. Mai mult decât un triplu ministru al Educației. Cred că gestul Ecaterinei Andronescu este reprezentativ pentru întreaga sa activitate în fruntea educației în ultimii 20 de ani”, a scris Cristina Tunegaru pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.