Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu, în cazul Olguței Vasilescu: 'Încercăm să luăm măsurile care se impun'

ecaterina andronescu

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, joi, că situaţii precum cea în care se regăseşte Olguţa Vasilescu necesită o analiză în interiorul partidului şi că, în opinia sa, acest episod nu va afecta şansele formaţiunii la alegerile locale şi parlamentare, întrucât social-democraţii dispun de resurse umane, informează Agerpres

"Încercăm să luăm măsurile care se impun. (...) Sigur, apare întrebarea: de ce am ajuns aici? Şi, de asemenea, la această întrebare ar trebui să găsim răspunsuri", a precizat Ecaterina Andronescu, înainte de şedinţa BPN al PSD. 

Ea a afirmat că nu crede că situaţii precum cea în care se regăseşte Olguţa Vasilescu pot afecta semnificativ şansele partidului la locale şi parlamentare. 

"Nu cred, pentru că PSD este un partid foarte mare. Iar rezultatele guvernării care s-a încheiat în noiembrie, după părerea mea, sunt de natură să fie un punct de sprijin foarte important, poate cel mai important punct de sprijin. Pe de altă parte, PSD are resurse umane şi nu cred că şi din acest punct de vedere ar trebui să avem probleme", a mai declarat Andronescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.