Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu va participa luni la dezbaterea despre schimbările din învățământ

Ecaterina Andronescu

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, va participa, luni, la plenul Camerei Deputaților, la „Ora Guvernului”, la dezbaterea cu tema „Stopați schimbările dăunătoare din învățământul românesc!”, anunță Mediafax.

Biroul Permanent a admis miercuri cererea grupului parlamentar al PNL pentru ca Ecaterina Andronescu să fie chemată, în plenul de luni al Camerei Deputaților, la „Ora Guvernului”, pentru dezbaterea cu tema „Stopați schimbările dăunătoare din învățământul românesc!”.

Ecaterina Andronescu a fost audiată, marți, în Comisia pentru drepturile omului pe tema situației elevilor cu cerințe educaționale speciale, după ce ministrul a spus că o variantă ar fi înființarea claselor separate pentru acești copii.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a reacționat, pe Facebook, după ședința Comisiei pentru Drepturile Omului în care a fost audiată Ecaterina Andronescu, spunând că doar 5 din 19 membri ai forului au fost prezenți, iar unii colegi au venit la ședințe de cel mult două ori în două sesiuni.

"Astăzi, activitatea parlamentară: plenul, aproape gol, deşi nu se dezbătea legea cormoranilor, ci situaţia Justiţiei. Tot astăzi, în Comisia pentru Drepturile Omului (dar cât de mult li se umple gura parlamentarilor de vorbe când deplâng situația drepturilor omului) audierea ministrului Educației. Prezenți 5 din 19 membri, deşi nu se discuta despre sexul îngerilor, ci problema elevilor cu CES. Dna Andronescu a venit în sfârşit. Membri Comisiei ( pe unii i-am văzut la față de cel mult două ori în două sesiuni) lipsă deși apar ca prezenți în condică și iși ridică indemnizația de sedința", scrie Adriana Săftoiu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.