Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu vrea să se acționeze SPORTIV în PSD după înfrângere: 'Când o echipă eșuează, pleacă toată echipa!'

Inquam Photos / Octav Ganea
ecaterina andronescu

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este de părere că trebuie făcută o analiză "foarte serioasă" în Partidul Social Democrat, susţinând că, atunci când "o echipă eşuează, pleacă întreaga echipă".

"Eu cred că alte lucruri sunt mai importante decât rebranduirea PSD. Eu cred că trebuie să facem o analiză foarte serioasă. Am cerut-o în mai, când am pierdut alegerile europarlamentare şi nu s-a întâmplat. Poate reuşim să o facem acum, ca să înţelegem care au fost greşelile şi să nu le repetăm. În mod normal, când o echipă eşuează, pleacă toată echipa. Dar nu cred că trebuie să fixăm conducerea la colţul unei mese. (...) Eu cred că oamenii aşteaptă altceva de la PSD decât să ne împărţim noi funcţiile", a declarat, marţi, Ecaterina Andronescu, înaintea şedinţei grupului senatorial PSD.

Citește și: Orban amenință cu demiteri în cazul vasului cu oi DUPĂ TREI ZILE de la incident 'Cine nu și-a făcut treaba va fi eliberat din funcție!'

Întrebată dacă a vorbit cu preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, Andronescu a afirmat: "Am sunat-o aseară şi nu a răspuns".

Prezent la aceeaşi şedinţă, senatorul Niculae Bădălău a susţinut, la rândul său, că nu va face parte din noua conducere a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.