Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de handbal feminin a CSM București a terminat la egalitate, 25-25, cu Rostov, în meciul de prezentare a echipei

www.agerpres.ro
CSM Bucuresti handbal feminin

CSM București a terminat la egalitate cu formația rusă Rostov pe Don, 25-25 (12-15), joi seara, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, în meciul de prezentare a echipei pentru noul sezon competițional, desfășurat în cadrul evenimentului CSM București Handball Fest.

Campioana României, care a aliniat toate jucătoarele noi aduse în intersezon, inclusiv Cristina Neagu, a obținut egalul în ultimă instanță, după ce a fost condusă de la un a capăt la altul al meciului.

CSM București este încă la începutul pregătirilor, formația rusă fiind mai avansată din acest puncte de vedere, fapt care s-a putut observa și pe teren, anunță Agerpres.

Citește și: Halep continuă drumul spre primul loc mondial: Victorie DE SENZAȚIE și calificare în sferturi la Cincinnati - VIDEO

Rostov, la care au jucat și fost handbaliste de la CSMB, precum Pessoa sau Ana Paula Rodrigues, dar și jucătoare care au evoluat la alte echipe din România (Bulatovic, Barbosa, Makeeva, Managarova, Șimkute), a condus cu 3-0 (min. 4), 7-3 (9), 10-5 (14), dar CSM a reușit să se apropie la două goluri, 10-12 (25), scorul la pauză fiind la 15-12 pentru oaspete.

În repriza secundă, CSM București s-a apropiat la un singur gol, 15-16 (35), 18-19 (41), oaspetele au mărit ecartul la patru goluri, apoi a fost din nou diferență minimă, 22-23 (52), Mehmedovic a egalat în ultimul minut de joc, iar portarul Grubisic a apărat ultima aruncare a partidei, semnată de Bulatovic.

Meciul a prilejuit și retragerea oficială din activitate a Cristinei Vărzaru, care a primit un tricou cu numărul 13 din partea Gabrielei Szabo, directorul general al CSM București, și buchet de flori din partea lui Bogdan Vasiliu, șeful biroului handbal, fosta internațională dând lovitura de începere a partidei.

CSM a fost lipsită în acest meci de pivotul Anastasia Lobaci, care s-a accidentat și va lipsi șase luni.

La meci au asistat, printre alții, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, Cosmin Contra, fosta campioană olimpică la gimnastică Sandra Izbașa etc.

Echipele:

CSM București: Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Alina Iordache (nu a evoluat) — Aneta Udriștioiu, Nathalie Hagman (4 goluri), Majda Mehmedovic (4), Iulia Curea (1), Gnonsiane Niombla, Camille Ayglon Saurina, Sabina Jacobsen, Marit Malm Frafjord (1), Cristina Neagu (6), Oana Manea (1), Amanda Kurtovic, Line Jorgensen (4), Isabelle Gullden (4), Bianca Bazaliu.

Antrenor: Helle Thomsen.

Rostov: Mayssa Pessoa, Ana Sedoikina — Olga Bașkirova, Katarina Bulatovic (5), Ana Viahireva (1), Siraba Dembele (2), Ekaterina Ilina, Alexandrina Cabral Barbosa (4), Ksenia Makeeva, Iulia Managarova (2), Maia Petrova (2), Ana Paula Rodrigues Belo (7), Elena Slivinskaia, Marina Sudakova (1), Oksana Țvirinko, Reghina Șimkute Kalinicenko, Victoria Borșcenko (1). Antrenor: Frederic Bougeant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.