Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea a transferat-o pe internaţionala Daria Bucur

Echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea a transferat-o pe internaţionala Daria Bucur (21 ani), care a semnat, marţi, un contract pe două sezoane, a anunţat clubul, pe pagina sa de Facebook, potrivit AGERPRES.

În ultimii trei ani, tânăra handbalistă a evoluat pentru Corona Braşov. După ce a trecut pe la loturile naţionale de junioare şi tineret, Bucur a debutat anul trecut şi la naţionala de senioare a României.

''Mă bucur de reînceperea activităţii, revin pe teren cu dor şi plăcere pentru acest sport. Îmi doresc să atingem performanţele dorite de noi toţi şi să ne bucurăm de handbal împreună. Am ales Vâlcea atât pentru proiect, cât şi pentru răbdarea care au avut-o cu mine, lucru pentru care le mulţumesc conducătorilor clubului şi antrenorilor. Abia aştept să ajut echipa în drumul său din Liga Florilor şi Liga Campionilor'', a spus noul inter dreapta al echipei vâlcene.

Citește și: Traian Berbeceanu felicită Patriarhia! ‘A fost un succes’

Bucur a fost implicată în scandalul de dopaj de la Corona Braşov de la finalul anului trecut, când majoritatea handbalistelor echipei de sub Tâmpa au efectuat la o clinică terapie cu laser de joasă frecvenţă, interzisă de regulamentele Agenţiei Mondiale Antidoping.

Daria Bucur, suspendată iniţial pentru un an şi patru luni, a beneficiat de îngheţarea parţială a pedepsei, cu dreptul de a reveni în competiţie cu data de 11 septembrie.

SCM Râmnicu Vâlcea a transferat-o la începutul lunii şi pe Daciana Hosu (22 ani), portar care în perioada 2015-2019 a evoluat la Corona Braşov. Hosu, o prezenţă constantă la loturile naţionale de juniori şi tineret, a fost implicată şi ea în scandalul de dopaj de la Corona Braşov. Daciana Hosu a primit o suspendare iniţială de un an şi trei luni, dar a beneficiat de îngheţarea parţială a acesteia şi a putut reveni în competiţie cu data de 10 iulie.

Citește și: ‘Dle Arafat, cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime’ – Florin Roman a comis-o rău de tot

SCM trebuia să joace sâmbătă cu Borussia Dortmund, acasă, dar meciul a fost amânat din cauza depistării pozitive la COVID-19 a trei jucătoare vâlcene. Echipa de pe malul Oltului mai are un meci amânat în Liga Campionilor, cu Podravka Koprivnica (tot acasă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.