Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa show-ului 'Dr. Phil', acuzată că i-a pus la dispoziţie droguri şi alcool unui dependent

dailydot.com
Dr. Phil

Echipa show-ului „Dr. Phil”, prezentată de Phil McGraw, cel mai bine plătit prezentator de televiziune din lume în acest an, a fost acuzată de un fost invitat că i-a pus la dispoziţie droguri şi alcool, înainte ca el să vorbească în platou despre dependenţa lui de aceste substanţe. Echipa emisiunii respinge învinuirile, scrie Variety.com.

Citeşte şi: UPDATE - Jandarmii şi salvamoniştii, intervenţie ÎN FORŢĂ pentru salvarea celor 135 de turişti blocaţi pe munte

Un articol publicat joi de Boston Globe şi site-ul Stat l-a citat pe Todd Herzog, câştigător al unei ediţii a emisiunii „Survivor”, care a apărut în 2013 într-o ediţie a show-ului „Dr. Phil” pentru a vorbi despre problemele sale de dependenţă. În show, Herzog a părut a fi sub influenţa alcoolului şi a drogurilor. Însă, starea lui ar fi fost determinată de echipa emisiunii. Bărbatul susţine că atunci când a ajuns la emisiune, a găsit droguri şi alcool în cabina în care a fost invitat.

De asemenea, membri ai familiilor altor doi invitaţi la „Dr. Phil” susţin că angajaţi ai emisiunii i-au încurajat pe aceştia să meargă în cartierul Skid Row din Los Angeles pentru a cumpăra heroină, astfel încât să îi ajute în suferinţa cauzată de sevraj.

În acest articol, Martin Greenberg, care lucrează ca psiholog la „Dr. Phil”, a negat că lui Herzog i-au fost puse la dispoziţie droguri şi alcool şi a susţinut că angajaţii emisiunii care au filmat călătoriile invitaţilor în cartierul Skid Row au lucrat la o simplă documentare a comportamentului acelor persoane, fără a le influenţa în acest sens.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, mesaj cu SUBÎNŢELES, de Anul Nou: 'Vă asigur că în 2018 GRĂBIM PASUL...'

„Articolul publicat de Stat nu descrie cu acurateţe metodele show-ului de televiziune «Dr. Phil» şi misiunea acestei emisiuni de a educa milioane de telespectatori în privinţa dependenţei de droguri şi alcool. Show-ul nu le pune la dispoziţie droguri şi alcool invitaţilor, iar orice sugestie în contradictoriu este absurdă”, a spus un purtător de cuvânt al emisiunii „Dr. Phil”.

„În ultimii 16 ani, show-ul «Dr. Phil» le-a oferit telespectatorilor informaţii valoroase, prezentându-le poveşti impresionante ale unor persoane care luptă pentru a scăpa de dependenţa de alcool şi de droguri”, a adăugat acesta.

„Din păcat, persoanele care suferă de dependenţă îi atacă pe cei care încearcă cel mai mult să le ajute. Deşi este regretabil, aceasta este o parte de înţeles a comportamentului dependenţilor în călătoria lor către recuperare. Înşelătoria, lipsa de onestitate şi negarea sunt semne distinctive ale dependenţei”, a mai spus purtătorul de cuvânt, precizând că show-ul „Dr. Phil” va continua să educe şi să informeze publicul despre problema dependenţei.

Phil McGraw, cunoscut drept Dr. Phil, este cel mai bine plătit prezentator de televiziune din lume în acest an, după ce a câştigat 79 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2016 – 1 iunie 2017, potrivit unui clasament întocmit anual de revista Forbes, publicat în noiembrie.

Citeşte şi: Tragedie în prag de An Nou, în Suceava: O persoană a murit şi mai multe au fost duse de urgenţă la spital .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.