Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipajul românesc de dublu vâsle masculin, în semifinale, la Mondialele de canotaj din Florida

www.agerpres.ro
canotaj, vâsle

Echipajul românesc de dublu vâsle masculin, format din Ioan Prundeanu și Marian-Florian Enache, va evolua în semifinale, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Sarasota-Bradenton (Florida/SUA).

Miercuri, în recalificări, Prundeanu și Enache au ocupat locul al doilea în prima serie, cu timpul de 06 min 24 sec 350/1000, după Norvegia (06:22.440), anunță Agerpres.

Citește și: Anunț teribil pentru fotbalul românesc: O echipă de mare tradiție a intrat în FALIMENT! Ce datorii MARI avea clubul

Echipajul de patru rame feminin (Cristina-Georgiana Popescu, Alina Ligia Pop, Beatrice-Mădălina Parfenie și Roxana Parașcanu) a ratat însă Finala A, după ce a ocupat ultimul loc (5), în seria a doua a recalificărilor, cu timpul de 06 min 54 sec 840/1000, la mare distanță de primele după poziții, care asigurau biletele pentru finala de medalii.

România participă la Mondiale cu șase echipaje, din care cel feminin de 8+1 (Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu, Adelina Boguș, Laura Oprea și Daniela Druncea) s-a calificat în finală, cel de dublu rame masculin (Vlad-Dragoș Aicoboae, Cosmin Pascari) și cel feminin de dublu vâsle categorie ușoară (Ionela-Livia Lehaci, Gianina-Elena Beleagă) vor evolua joi în semifinale, cel masculin de 8+1 (Cristian Ivașcu, Marius-Vasile Cozmiuc, Adrian Damii, Constantin Adam, Constantin Radu, Sergiu-Vasile Bejan, Cristi-Ilie Pîrghie, Ciprian Tudosă și Adrian Munteanu) va concura tot joi, în recalificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.