Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipamente de ultimă generație în recuperarea medicală, aduse la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon

Spitalul Sfântul Sava
recuperare medicala

Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov, a achiziționat noi echipamente, de ultimă generație, pe care le pune la dispoziția pacienților internați pentru recuperare de orice natură.

Unul dintre echipamente - Thera Trainer Tigo, va fi utilizat în terapii pentru scleroză, distrofie musculară, accident vascular cerebral, leziuni spinale, leziuni ale capului, tulburări reumatismale, boala Parkinson, paraplegie, tetraplegie, tulburări ortopedice, terapie postoperatorie și afecțiuni neurologice.

Spitalul Sfântul Sava are acum 8 astfel de echipamente, așa încât să poată lucra simultan cu mai mulți pacienți, astfel încât să scadă timpul dedicat pentru acest tip de terapie și, implicit, să crească eficiența pe durata internării.

Celălalt model de echipament, din noua serie Gymna 400, este dotat cu un sistem de terapie ghidată, care ajută terapeutul în alegerea celui mai bun tratament pentru fiecare pacient, în funcție de diagnostic,  pentru a obține rezultate cât mai bune. Spitalul Sfântul Sava deține acum două astfel de echipamente de electroterapie, care sunt folosite pentru ameliorarea durerii, repararea țesuturilor și stimularea musculară prin aplicarea electroterapiei, ultrasunetelor, terapiei combinate sau terapiei cu laser.

content-image

La Spitalul Sfântul Sava, dorim să ajutăm cât mai mulți pacienți, iar procesul lor de recuperare să fie cât mai scurt. Ne interesează ca pacienții să se externeze cât mai repede, dar cu rezultate optime. Înainte de a achiziționa un echipament medical, merg personal în spitale din Uniunea Europeană, unde acest echipament este folosit, discut cu specialiștii care îl folosesc, îl văd cum funcționează și mă interesez care este evoluția pacienților. Abia apoi fac investiția pentru Spitalul Sfântul Sava. În prezent, avem cele mai bune rezultate dovedite în recuperarea medicală. Acestea se datorează echipei de specialiști de top pe care îi avem - 40 de kinetoterapeuți și fizioerapeuți, 11 medici specialiști, 47 de asistenți și 45 de infirmiere. Având în vedere că avem 180 de angajați specializați în îngrijirea bolnavului pentru 118 paturi, cât este capacitatea Spitalului Sfântul Sava, atenția pe care o primește fiecare pacient este la limite superioare. Așa explicăm succesul în recuperare medicală”, afirmă Alina Ion, manager și fondatoare a Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov.

content-image

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.