Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipamentele inovative de la Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava ajută pacienții paralizați să meargă din nou

Spitalul Sfântul Sava
recuperare medicala dupa avc Spitalul Sfantul Sava

Aflată la muncă în străinătate, Eugenia a suferit o fractură de coloană după ce a căzut dintr-un pom. Din cauza unei vertebre total distruse, a rămas paralizată, imobilizată într-un cărucior.

Când s-a internat în Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, nu-și simțea deloc picioarele, nu putea pune tălpile pe podea.

După numai o săptămână de recuperare la Sfântul Sava, am simțit o schimbare în bine. Încep să-mi simt picioarele. E adevărat, muncesc pentru asta. Nu mă dau bătută! Sunt sigură că o să merg din nou și o să mă întorc acasă sprijinindu-mă doar în baston. Recomand cu încredere Spitalul Sfântul Sava, pentru că merită. Nu mă așteptam să găsesc astfel de oameni calzi, empatici și profesioniști. Eu am avut experiențe și cu alte spitale, iar aici chiar merită să vii”, spune Eugenia.

content-image

Pacienta începe să facă primii pași, cu ajutorul dispozitivelor speciale. Își simte ambele picioare, stă singură, fără sprijin, la marginea patului și se poate transfera în scaunul rulant.

Procedurile de kinetoterapie, fizioterapie și masaj terapeutic de la Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov, ajută la recăpătarea și menținerea tonusului muscular pentru pacienții imobilizați la pat. Recuperarea medicală cu internare în Spitalul Sfântul Sava dă rezultate foarte bune, în numeroase cazuri, deoarece pacienții urmează zilnic mai multe tipuri de proceduri, în funcție de diagnostic și de recomandarea medicului.

content-image

Cei mai mulți pacienți aduși la Sfântul Sava pe targă, fără posibilitatea de se descurca singuri sub nicio formă, reușesc, în doar câteva săptămâni de terapie să se transfere singuri din pat în scaunul rulant, își pot menține atât poziția așezat, cât și poziția ortostatism, adică să stea în picioare, ajutat de dispozitivele speciale.

Spitalul Sfântul Sava este specializat în recuperare medicală, cu cele mai bune rezultate dovedite. Managementul spitalului a investit major în echipamente performante, inovative, cele mai multe aflate în exclusivitate în acest centru de recuperare sau aduse în premieră în țara noastră. Dotarea  de excepție, împreună cu experiența și profesionalismul personalului, pun pe picioare pacienți considerați irecuperabili.

content-image

La Spitalul Sfântul Sava se fac internări pentru recuperare medicală de orice natură – după accidente vascular – cerebrale (AVC), după traumatisme cerebrale și vertebrale, fracturi, orice tip de intervenție chirurgicală.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.