Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipele antrenorilor români Cosmin Olăroiu și Dan Petrescu din China au suferit înfrângeri în penultima etapă

Fotbal
minifotbal

Formaţia Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, şi echipa Guizhou Hengfeng, pregătită de Dan Petrescu au înregistrat înfrângeri, miercuri, în penultima etapă a campionatului Chinei. Titlul a fost câştigat de Shanghai SIPG, informează News.ro.

Jiangsu Suning a fost învinsă în deplasare, cu scorul d 3-2, de Shandong Luneng. Au marcat Liu Junshuai ’30, Pelle ’35 şi Gil ’55 pentru învingători, respectiv Wu Xi ’21 şi Alex Teixeira ’45 pentru Jiangsu.

Guizhou a pierdut tot în deplasare, scor 0-4, în faţa echipei Henan Construction. Golurile au fost înscrise de Wang Shangyuan ’10, Yang Kuo ’23, Ricardo Vaz Te ’39 şi Bassogog ‘90+4 (penalti).

Jiangsu Suning ocupă locul cinci în clasament, cu 45 de puncte, iar Guizhou Hengfeng, deja retrogradată, este pe ultima poziţie, cu 21 de puncte.

Cu o etapă înainte de final, titlul a fost câştigat de Shanghai SIPG, care are 68 de puncte şi nu mai poate fi depăşită de a doua clasată, Guangzhou Evergrande (60 de puncte). În precedentele şapte sezoane, titlul a fost obţinut de Guangzhou Evergrande.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.