Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipele lui Cosmin Olăroiu şi Dan Petrescu, eliminate în sferturile de finală ale Cupei Chinei

www.digisport.ro
Cosmin Olăroiu

Echipa de fotbal Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, a fost eliminată miercuri în mod dramatic în sferturile de finală ale Cupei Chinei după un gol primit în minutul 90+7 al returului cu Guangzhou R&F, în timp Guizhou Hengfeng, pregătită de Dan Petrescu, a părăsit competiţia după un eşec clar în faţa lui Shandong Luneng, scrie Agerpres.

După 0-0 în tur pe teren propriu, Jiangsu Suning a cedat cu 3-2 pe terenul lui Guangzhou R&F, care a înscris golul victoriei şi calificării în minutul 90+7, prin israelianul Eran Zahavi, din penalty. Echipa lui Olăroiu a înscris prin Xiang Ji (minutul 19) şi Pengfei Xie (55). Celelalte goluri ale gazdelor au aparţinut lui Chenlong Zhang (22) şi acelaşi Eran Zahavi (42).

În campionat, Jiangsu Suning este pe locul 5, cu 21 de puncte după 13 etape, cu patru locuri mai sus decât adversara sa de miercuri.

Citește și: Walter Zenga susține că nu vrea să creeze speculații: 'Eu, din cauza acestor lucruri, mă forţez să stau acasă'

Guizhou Hengfeng s-a înclinat cu 3-0 în retur pe terenul lui Shandong Luneng, după ce în manşa întâi scorul a fost 0-0. Golurile echipei clasate pe locul 2 în campionat au fost semnate de Junshuai Liu (minutul 20), brazilianul Gil (60) şi Chi Zhang (90+2).

Guizhou Hengfeng este pe ultimul loc în campionat, la fel ca acum mai bine de o lună, când a fost preluată de Petrescu, la puţin după ce a acesta câştigat titlul în Liga I cu CFR Cluj. Echipa are 5 puncte după 13 etape, obţinând un singur punct în două meciuri de campionat sub conducerea românului. Guizhou Hengfeng este la 7 puncte de primul loc deasupra zonei retrogradării.

Petrescu are deja o experienţă în ţara asiatică, cu Jiangsu Suning în sezonul 2015-2016, cucerind Cupa Chinei cu clubul amintit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.