Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecograf donat secţiei de pediatrie a SJU Baia Mare, în urma unei campanii umanitare

ecografie sarcina sanador
Conform acestuia, ecograful îl înlocuieşte pe cel donat tot de Asociaţia Prietenii Spitalului în anul 2013, aparat cu care s-au realizat peste 20.000 de investigaţii.

"Suntem onoraţi că spitalul nostru are astfel de prieteni, care ne sunt mereu alături, gata să ne sprijine şi să ne susţină pentru achiziţionarea aparaturii performante, care ne ajută să salvăm vieţile pacienţilor noştri. În numele pacienţilor noştri şi al personalului Spitalului, le mulţumim şi le suntem recunoscători", a declarat Alexandru Oros.

Ecograful a costat 29.000 de euro, iar donaţia a fost posibilă în urma unei campanii derulate de Asociaţia Prietenii Spitalului.

"Ecograful donat în prezent este unul de ultimă generaţie, cu performanţe net superioare şi care permite diagnosticări mult mai precise, complexe şi complete. Această 'minunată jucărie' donată Secţiei de Pediatrie a costat 29.000 de euro, iar o contribuţie semnificativă la achiziţia lui a avut-o firma Maravet, alături de Weidmuller, Cora România şi Numeris, care ne-a acordat sprijinul tehnic şi consultanţă pentru a face o bună alegere. Mulţumim tuturor donatorilor noştri care fac posibile faptele bune care ne împlinesc viaţa!", a anunţat un reprezentant al Asociaţiei Prietenii Spitalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.