Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ed Sheeran și iubita lui din copilărie Cherry Seaborn s-au căsătorit în secret într-o ceremonie restrânsă

Elite Daily
Ed Sheeran-Cherry Seaborn

Cântărețul britanic Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu iubita sa din copilărie, Cherry Seaborn, iar ceremonia a avut loc cu puțin timp înainte de Crăciunul anului trecut, la reședința din Suffolk a starului, potrivit The Sun, informează Mediafax.

Citește și: Lungmetrajul 'Aquaman 2' va fi lansat pe 16 decembrie 2022

Potrivit unei surse apropiate artistului, la eveniment au participat foarte puțini membri ai familiei și câțiva prieteni vechi, aproximativ 40 de persoane.

Sheeran și Seaborn se cunosc din copilărie, dar au devenit un cuplu în 2015 și s-au logodit în ianuarie 2018. Starul pop a declarat la un moment dat că au decis să poarte verighete pentru ca nimeni să nu afle când se vor căsători.

În vârstă de 28 de ani, Ed Sheeran, deținător a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizația care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran "Divide", al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar "Shape of You" a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizaţiei.

Ed Sheeran va susține un concert pe Arena Națională din București pe 3 iulie, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului "Divide".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.