Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eddie Murphy va fi din nou, după 35 de ani, gazda emisiunii 'Saturday Night Live'

IndieWire
eddie murphy

Actorul Eddie Murphy va fi din nou gazda emisiunii ”Saturday Night Live” după 35 de ani de la ultima sa apariție relevantă la emisiunea care l-a făcut celebru, arată TMZ, potrivit Mediafax.

Producătorii ”Saturday Night Live” au anunțat că Eddie Murphy va prezenta ediția emisiunii din 21 decembrie. Ar fi prima sa revenire consistentă în emisiunea la care a ajuns celebru ca invitat permanent și chiar gazdă, în 1982. Ultima dată când Eddie Murphy a prezentat o ediție a emisiunii s-a întâmplat în 1984. O scurtă apariție la aniversarea a patru decenii de show, în 2015, i-a dezamăgit pe fani care se așteptau la mai mult.

Citește și: 'A fost odată la... Hollywood' s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Apariția la ”Saturday Night Live” ar putea însemna o reluare a carierei pentru Murphy. Actorul negociază cu Netflix o serie de spectacole înregistrate. Cifra în jurul căreia se învârte negocierea ar fi de 70 de milioane de dolari.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă "mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" şi "Beverly Hills Cop". Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" şi "Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes destul de modest. În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.