Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eden Hazard, despre managerul lui Chelsea, Frank Lampard: 'Cred că poate deveni unul dintre cei mai buni antrenori din lume'

eden hazard

Frank Lampard a început la cel mai înalt nivel cariera de antrenor. Fostul mijlocaș englez, în vârstă de 41 de ani, a preluat banca tehnică a grupării londoneze, Chelsea, în luna iulie a acestui an, anunță MEDIAFAX.

Lampard, care a evoluat la în culorile clubului de pe Stamford Bridge timp de 13 ani, este lăudat de jucătorul care a fost unul dintre simbolurile din istoria recentă a echipei Chelsea, Eden Hazard. Belgianul a plecat în această vară la Real Madrid, dar a precizat că este în continuare susținătorul grupării din capitala Angliei.

Citește și: Noul avocat al mamei Luizei Melencu aruncă în aer cazul Caracal: de la dosar LIPSESC probe privind moartea Luizei

"Lampard? Nu știu cum este ca antrenator, doar ca jucător, dar cred că este extraordinar de bun. A reușit lucruri incredibile într-un timp atât de scurt. Cred că poate deveni unul dintre cei mai buni antrenori din lume", a spus Hazard, la microfonul Sky Sports, care a vorbit și despre cum arată fosta sa echipă:

"Unul dintre cele mai frumoase lucruri este că au format un grup de tineri și joacă foarte bine în echipă. Sunt norocoși (n.red. - cei de la Chelsea) că au atât de mulți jucători tineri atât de talentați. Nu știu dacă îi va ajuta faptul că au interzis la transferuri.

Oricum îi urmăresc mereu și sunt fanul lor. Să îi văd că joacă bine este mereu o plăcere. Am în continuare foarte mulți prieteni la Londra".

Eden Hazard (28 de ani) a evoluat la Chelsea în perioada 2012 - 2019, pentru care a jucat în 352 de meciuri, a marcat de 110 ori și a oferit 92 de pase de gol.

În acest sezon, la Real Madrid, a adunat doar 11 meciuri și a înscris o singură dată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.