Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eden Hazard este 'un jucător mare' şi Real Madrid 'are nevoie de el', a spus antrenorul formaţiei spaniole

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Eden Hazard este "un jucător mare" şi Real Madrid "are nevoie de el", a spus antrenorul formaţiei spaniole, Carlo Ancelotti, despre fotbalistul în vârstă de 31 de ani, scrie site-ul radioteleviziunii belgiene de limbă franceză RTBF.

Extrema belgiană a înscris, din penalty, în amicalul încheiat la egalitate, 2-2, cu echipa mexicană Club America la San Francisco în noaptea de marţi spre miercuri. Hazard a arătat că este în formă în presezon, iar în această săptămână a promis că va da totul în noua stagiune.

Ancelotti l-a lăudat după meci pe căpitanul "diavolilor roşii", care este în dificultate la Real Madrid, unde a venit de la Chelsea în 2019, potrivit Agerpres.ro.

"Avem nevoie de aceste minute ca să-i dăm minute de joc lui Hazard, fiindcă Hazard este un jucător mare de care avem nevoie. Folosesc deci aceste meciuri ca să-i dau minute de joc. A jucat mai bine ca în primul meci", le-a declarat Ancelotti ziariştilor.

Real Madrid, câştigătoarea ultimei ediţii a Ligii Campionilor, va avea un ultim amical pe pământ nord-american, sâmbătă în compania formaţiei italiene Juventus Torino, înainte de a înfrunta deţinătoarea trofeului Europa League, echipa germană Eintracht Frankfurt, în Supercupa Europei, programată pe 10 august la Helsinki.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.