Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședințe suspendate și acces restricționat la instanțele din Maramureș din cauza unui plic suspect

judecator justitie

Accesul în incinta Palatului de Justiție din Baia Mare a fost restricționat, joi, o oră și jumătate iar ședințele de judecată au fost suspendate din cauza unui plic suspect, care conținea o substanță solidă grunjoasă.

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureș transmis, joi, plicul suspect a fost primit la Oficiul Poștal situat în incinta tribunalului.

„În cursul zilei de joi în intervalul orar 11.20-13.00, accesul în sediul Palatului Justiţiei a fost restricţionat iar şedinţele de judecată au fost suspendate. Aceste măsuri au fost dispuse în scop preventiv, în contextul în care, la Oficiul Poştal situat în incinta Tribunalului Maramureş, s-a primit un plic al cărui conţinut a ridicat suspiciuni. Ulterior intervalului orar menţionat, activitatea instanţei a fost reluată fără incidente”, se arată în comunicat.

Citește și: BREAKING Peste 3.000 de cetățeni din Italia au intrat în România în ultimele 24 de ore (oficial)

De asemenea, într-un comunicat al IPJ Maramureș s-a menționat că polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic, alături de echipa de decontaminare din cadrul ISU Maramureș și de grupa pirotehnică din cadrul SRI Maramureș s-au dus la Tribunalul Maramureș, „unde o angajată a identificat un plic suspect, care conținea o substanță solidă grunjoasă”.

„Toate persoanele care au intrat în contact cu respectivul plic au fost consultate de către un echipaj medical sosit la fața locului. Probele ridicate urmează să fie supuse unei expertize criminalistice de specialitate. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice”, se arată în comunicatul IPJ Maramureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.