Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ediţia de iarnă a târgului Cloud no 9 va avea loc pe 18 şi 19 noiembrie la The Ark

craiova.ro
haine

Ediţia de iarnă a târgului Cloud no 9 va avea loc în zilele de 18 şi 19 noiembrie, la The Ark din Bucureşti, unde peste 50 de designeri români vor expune cele mai noi colecţii, dar şi ţinutele care au avut de-a lungul vremii cel mai mare succes la public.

Tema ediţiei este #FellingBlue, creatorii bazându-se pe mai multă culoare, mai ales că în acest sezon predomină nuanţele puternice: roşul, albastrul, galbenul, portocaliul.

”Printre lucrurile care nu ar trebui să ne lipsească din garderobă se numără fustele din piele, rochiile statement, paltoanele lungi şi neapărat o pereche de cizme. Cizmele lungi sunt încălţările cheie ale sezonului şi este bine să ştiţi că le puteti asorta şi cu cea mai glam rochie pe care o aveţi în garderobă, dar şi cu o pereche de jeanşi uzaţi”, spun organizatorii.

Printre expozanţii ediţiei din 18-19 noiembrie, de la The Ark se numără: Loulou The Brand Outlet, Otilia Flonta, Csilla Tulogdy, Chemistry, Framboise, Lure Studio, Minelli, Shukar Bijoux, Larisa Dragna, Colorescu, Maison Ilia, Pruthya, AEP Jewelry, Muna Radu, Maraboo, Ioana Preda, Atelier Faiblesse, Alexandra Nacu, Indria, SilkDom, Revival Of Wigs, Maison Couchou, Bijoux et Bisous, Samara Jewelery, Shakara, JBJ, Vanilla Leather, NEBS, Kyrushka, Sacpartout, Dhanna Shop, Brise, Miss Mary a Little.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat cu 5 ani în urmă, în 2012, din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes.

Citeşte şi: Parchetul General a făcut ANUNŢUL: noi demersuri în dosarul 'Crimele comunismului' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.