Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Editurile Patriarhiei Române oferă o reducere de 50% la Sfânta Scriptură, cu ocazia celebrării Zilei Bibliei

facebook.com
Biblia biblioteca carti

În perioada 12-14 noiembrie 2020, Editurile Patriarhiei Române oferă prin intermediul magazinului online o reducere de 50% din preţul de vânzare pentru patru scrieri biblice, cu ocazia celebrării Zilei Bibliei.

Ziua Bibliei este sărbătorită anual în 13 noiembrie, în ziua de cinstire a Sfântului Ioan Gură de Aur. Anul acesta este celebrată pentru a 14-a oară, potrivit basilica.ro.

Citește și: Raed Arafat: ‘Petrecerile, aniversările și sărbătorile sunt interzise. Poliția are baza legală ca să dea amenzile pe tulburarea liniștii publice’

Părintele Emanuel Oprea, coordonator Departament vânzări la Tipografia Cărţilor Bisericeşti, ne-a transmis că discountul de 50% va fi aplicat pe Librăria Cărţilor Bisericeşti pentru:

Biblia – ediție omagială 100 de ani de la Marea Unire, albă;

Biblia – ediție omagială 100 de ani de la Marea Unire, grena;

Noul Testament cu Psalmii – format mic, grena;

Istorisiri din Sfintele Scripturi pentru copii și părinți.

Volumele pot fi achiziționate prin accesarea link-urilor de mai sus în perioada promoțională 12-14 noiembrie 2020 sau direct din magazinul online al Editurilor Patriarhiei Române.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

Nu este o coincidență faptul că Ziua Bibliei este celebrată în ziua de cinstire a Sfântului Ioan Gură de Aur. El a fost unul dintre cei mai mari exegeți ai ei.

Sfântul spune că „nu-i nimic în Dumnezeiasca Scriptură care să nu fie spus cu scop, care să nu aibă ascuns mare folos”.

„Orice timp este potrivit pentru citirea dumnezeieştilor Scripturi; că se poate citi Scriptura nu numai acasă, ci şi când mergem în piaţă şi când suntem în călătorie şi când suntem în adunare de lume şi când suntem prinşi de treburi, pentru ca, făcând tot ce depinde de noi, să dobândim iute şi îndrumător”.

Sfântul Ioan Gură de Aur aseamănă citirea dumnezeieştilor Scripturi cu o comoară.

„După cum dacă ai putea lua dintr-o comoară o parte cât de mică, te poţi îmbogăţi cu ea, tot aşa şi cu dumnezeieştile Scripturi; într-un cuvânt cât de mic poţi găsi putere mare de gânduri şi nespusă bogăţie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.