Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edward Iordănescu, după câştigarea Supercupei României: 'A fost o victorie de necontestat'

Telekomsport
Edward Iordănescu

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat, joi seara, după câştigarea Supercupei României, că victoria formaţiei sale cu FCSB este de necontestat, chiar dacă a fost obţinută la loviturile de departajare (scor 4-1).

"Nu a fost uşor, cu toate că ne-am creat foarte multe ocazii. Încă din primul minut şi până în ultimul am arătat că ne dorim să marcăm şi să câştigăm. Am tratat serios acest meci, ca pe toate de altfel, mai ales că era un trofeu pe masă pe care doream să-l câştigăm pentru suporteri, pentru oraş şi pentru moral, pentru că e un lucru care va conta. Sunt fericit că echipa a răspuns bine, a fost o victorie de necontestat. Dar de mâine începem să pregătim deja primul joc din play-off. Victoria este cu atât mai importantă pentru noi pentru că veneam după acel insucces de la Bucureşti cu FCSB, care a fost într-un context cu totul nefericit pentru noi. Dar nu a fost o revanşă. Azi a fost un joc, un trofeu pe care l-am luat, acum mergem mai departe", a afirmat tehnicianul la postul Digisport, potrivit news.ro.

Citește și: Anton Petrea, după eșecul din Supercupa României: 'Cele cinci schimbări erau planificate dinainte. Ne pregătim de play-off'

"În primul rând e bine că ne-am creat ocazii... şi le-am creat şi în prima repriză, când FCSB a intrat cu tot ce a avut mai bun, şi în a doua, când ei au mai schimbat. Dar este şi vina noastră că nu am înscris, pentru că uneori nu am făcut alegerile corecte sau execuţia nu a fost inspirată. A fost şi neşansă, dar asta este, bine că s-a terminat cu bine pentru CFR Cluj", a adăugat Edward Iordănescu.

Întrebat dacă după două Supercupe urmează şi un titlu în palmaresul său, Iordănescu a răsouns: "Nu e bine să am prea multe Supercupe, îmi trebuie şi altceva. Şi atunci o să ne concentrăm să obţinem şi altceva. Lăsând gluma la o parte, e mult de muncă, va fi foarte greu, dar echipa a răspuns bine şi a arătat că are energie pentru a se bate la titlu până la final".

Citește și: Andrei Vlad, după meciul cu CFR Cluj: 'Acele penalty-uri ratate de noi au făcut azi diferenţa. Suntem supăraţi, dar nu avem ce să facem'

CFR Cluj a câştigat ediţia 2020 a Supercupei României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 4-1 la loviturile de departajare, joi seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti. La finalul celor 90 de minute regulamentare scorul a fost egal, 0-0.

Campioana en titre a cucerit pentru a patra oară trofeul, după ediţiile 2009, 2010 şi 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.