Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edward Iordănescu spune că Gaz Metan Mediaș va ieși din insolvență în câteva săptămâni

fanatik.ro
gaz metan medias

Edward Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, a anunțat ieşirea din insolvenţă a medieşenilor. Tehnicianul care a dus formaţia ardeleană pe primul loc din play-out spune că această procedură se va realiza în câteva săptămâni.

Citește și: Demisie BOMBĂ din PRO România - Femeia adusă de Ponta cu SURLE și TRÂMBIȚE a plecat: 'Mi-ai dorit mazilirea'

Fiul lui Anghel Iordănescu trebuie să reconstruiască lotul, deoarece a pierdut câţiva jucători importanţi în această vară. Doi dintre aceştia au semnat cu campioana CFR Cluj: ”E o chestie de săptămâni până vom ieşi din insolvenţă, asta dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, în sens negativ. Deja ştiţi că Mario Rondo şi Luis Aurelio au semnat cu CFR, sunt doi jucători pe care i-am apreciat foarte mult. CAiado a primit o ofertă peste posibilităţile noastre financiare, probabil îl veţi vedea la Hermannstadt din sezonul următor”, a declarat Iordănescu, la Digi Sport.

Alte două cluburi din Liga I Betano s-au aflat într-o situație similară cu cea a lui Gaz Metan Mediaș. Dinamo a ieşit din insolvenţă la începutul sezonului 2015-2016, iar CFR Cluj la finalul sezonului 2016-2017.

Iordănescu a preluat echipa la începutul acestui an. Sub comanda sa, Gaz Metan nu a reuşit să câştige niciun meci în sezonul regular, înregistrând trei egaluri şi două înfrângeri. În play-out, ardelenii au câştigat zece partide, au încheiat două la egalitate şi au pierdut două.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.