Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa CJ Sibiu, liberala Daniela Cîmpean, candidează din nou

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, candidează din partea PNL pentru al treilea mandat în aceeaşi funcţie, iar administratorul public al judeţului, Adrian Bibu, candidează pentru Primăria Sibiu.

PNL Sibiu şi-a lansat oficial candidaţii pentru alegerile locale din 9 iunie.

”Echipa PNL Sibiu a transmis un mesaj clar: câştigă în Sibiu! Va fi sprijin pentru PNL la nivel naţional şi pentru PNL la guvernare şi după 2024. PNL este singura şansă pentru a garanta politici de dreapta în România şi singurul partid veritabil de dreapta. Cei care astăzi se pretind de dreapta, nici ei nu ştiu ce sunt cu adevărat”, a transmis preşedintele PNL Sibiu, vicepreşeinte la nivel naţional Raluca Turcan.

Aceasta anunţă că, la Sibiu, pentru a treia oară consecutiv, Daniela Cimpean este confirmată pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

”Realizările obţinute şi munca depusă de Daniela o îndreptăţesc să-şi continue proiectele şi să fie in continuare sprijin pentru localităţile din judeţ să se dezvolte. Primarii din Sibiu sunt printre cei mai harnici şi dedicaţi primari din ţară, iar liberalii sibieni se mândresc cu performanţele lor”, a mai transmis preşedintele PNL Sibiu.

Pdentru Primăria Sibiu, liberalii îl trimit în cursă pe Adrian Bibu, administratorul public al judeţului şi liderul consilierilor locali PNL din Sibiu.

La Avrig, Agnita, Tălmaciu, Miercurea Sibiului, Cisnădie, Sălişte şi Mediaş, PNL trimite în cursa electorală actualii primari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.