Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa CSM răspunde acuzațiilor lansate de Camelia Bogdan: 'Organele judiciare să își facă treaba'

Inquam Photos / George Calin
Mariana Ghena presedintele CSM inquam

Judecătoarea Camelia Bogdan, pentru care Secţia pentru Judecători a CSM a decis excluderea din magistratură, a solicitat redeschiderea unui dosar penal care o vizează pe şefa CSM Mariana Ghena. Preşedintele CSM a declarat că, din punctul său de vedere, acest caz este definitiv închis.

Prezentă joi la Timişoara, şefa CSM a comentat solicitarea Cameliei Bogdan. Prezentă la Timişoara, alături de preşedintele CSM, judecătoarea Lia Savonea, membru al CSM, a întrebat, înainte ca Mariana Ghena să răspundă: „Cine este Camelia Bogdan?”. Răspunsul a venit apoi din partea şefei CSM. „Consideraţi că nu aţi pronunţat acel nume pentru că vorbim de o persoană. Orice persoană poate face plângere. Numai că orice persoană trebuie să indice, să contureze împrejurările pe care le cunoaşte şi modul în care a luat cunoştinţă de ele şi veracitatea acelor susţineri astfel încât să poată învesti un organ de cercetare. Justiţia înseamnă dreptate, domnilor. Ştiţi că oricine are cunoştinţă că s-a săvârşit o infracţiune poate şi chiar are obligaţia să sesizeze organele judiciare. S-o facă cine consideră că are informaţii, date, probe că aşa stau lucrurile”, a declarat Mariana Ghena, potrivit Adevărul.

Incredibil! Cât de mulți bani câștigă Cătălin Tolontan doar din drepturi de autor


Şefa CSM a declarat că din punctul său de vedere cazul este închis.

„De vreo 12 ani, presa a luat în discuţie şi m-a alintat cu acest subiect care este definitiv închis printr-o hotărâre judecătorească pronunţată în sensul respingerii împotriva unor ordonanţe de neîncepere a urmăririi penale care au făcut obiectul unor examinări tocmai pe problema pe care a reclamat-o sau vrea să o reclame o anumită persoană. Nu am niciun fel de problemă. Organele judiciare în drept să îşi facă datoria”, a mai declarat preşedintele CSM, la Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.