Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefă și peste grătar, nu numai peste afacerile lui Buzatu! Iubita fostului șef al CJ Vaslui a explodat înainte de flagrant: Tâmpitule, unde sunt cartofii?

Radu Pop
Foto: vremeanoua.ro
buzatu ana maria obreja dumitru buzatu

Șefă și peste grătar, nu numai peste afacerile lui Buzatu! Iubita fostului șef al CJ Vaslui a explodat înainte de flagrant: Tâmpitule, unde sunt cartofii?

Odată cu arestarea lui Dumitru Buzatu, prins cu o mită de 1,25 milioane de lei în portbagaj, a ieșit la suprafață și relația președintelui Consiliului Județean Vasului cu Ana Maria Obreja.

Obreja conducea prima dintre mașinile cu care se deplasa grupul lui Buzatu în momentul în care au intervenit polițiștii de la Anti-Corupție. Dată jos din mașină, femeia a început să țipe, apoi i s-a făcut rău, relatează Antena 3 CNN, pe baza celor publicate în presa locală.

Pentru ziariștii din județ, Ana Maria Obreja a devenit un personaj interesant după ce a început să lucreze pentru Dumitru Buzatu.  În anul 2018, tânăra de 30 de ani era cea mai bine plătită secretară din județ și primea un salariu net de aproximativ 5.000 de lei.

Între timp, relația dintre Obreja și Buzatu a evoluat, iar președintele Consiliului Județean și-a părăsit soția pentru ea, notează Antena 3 CNN.

Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu, este rezervat în declarații, când vine vorba despre legătura dintre tatăl său și Ana Maria Obreja.

Fiul lui Buzatu despre secretara tatălui său: "Fată modestă, muncitoare, hrănea animalele la fermă"

"Este o fată modestă și muncitoare. Nu aș vrea să speculez pe natura relației lor. Nu știu, pentru că nu era nicio relație asumată, cum afirmă presa. Era o femeie amărâtă, care muncea pentru el și om de bază la fermă, hrănea animalele, muncea pe câmp", a declarat Tudor Buzatu la Antena 3 CNN.

Buzatu avea încredere totală în secretara lui, iar aceasta "îi chema la raport" pe colaboratorii șefului Consiliului Județean, așa cum reiese din interceptările procurorilor DNA.

"N C. Valeriu este contactat telefonic de către numita Ana Maria, secretara numitului Buzatu Dumitru, care îi transmite că 'a fost căutat de șef și e urgent', ceea ce arată că președintele CJ Vaslui dorea să-i traseze noi sarcini pentru a urgenta întocmirea documentației", se spune în referatul anchetatorilor.

Secretara lui Buzatu, la grătarul dinaintea flagrantului DNA: "Tâmpitule, unde sunt cartofii?"

Potrivit presei din județ, Ana-Mari își permitea să-i tragă la răspundere pe diverși directori din Primărie.

Publicația Vremea Nouă a relatat că, înainte ca Buzatu să fi fost reținut, Ana Maria Obreja și-a făcut apariția la ferma unde s-au dat banii și l-a certat pe Dragoș Cazacu, director la "Protecția Copilului", însărcinat să facă grătarul în locația respectivă.

"Tâmpitule, prostule, unde sunt cartofii? Nu vezi că este numai carne pe masă? Tu nu știi că eu țin post?", i-a reproșat Obreja directorului Cazacu, potrivit sursei citate.

Un alt amănunt interesant este că Dumitru Buzatu a numit-o pe Ana Maria Obreja administrator cu puteri depline în firma lui, iar acest aspect este confirmat de fiul politicianului.

"Că îi administra afacerile, este adevărat, ca administrator al societății pe care o deține, o societate mică, trecută în declarația de avere", a spus Tudor Buzatul la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.