Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa TNL, aleasă într-o funcție înaltă la nivel european. Mareș: 'Viitorul Europei este în mâinile tinerilor'

Jurnalul.ro
Mara Mareş

Președintele TNL, Mara Mareș, a fost votată, ieri, în funcția de vicepreședinte al Tineretului Popular European, organizația de tineret a PPE (bordul este format din 13 persoane în total).. Viitorul Europei este în mâinile tinerilor, a spus șefa TNL într-un discurs susținut în limba engleză.

“E o onoare și un privilegiu că am primit astăzi voturile colegilor din cadrul Tineretului Popular European (YEPP) pentru funcția de vicepreședinte! Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!

Sunt pregătită să-mi pun experiența și dedicarea în beneficiul celei mai mari organizații de tineret de la nivel european, cea a Partidului Popular European(PPE). Nu doar că scena politică europeană are nevoie de noi, dar prezența noastră acolo este crucială. Viitorul Europei este în mâinile noastre și trebuie să ne asigurăm nu doar că vocea noastră este auzită, dar și că ceea ce cerem noi, tinerii, este înțeles și aplicat la fiecare nivel european”, a scris Mara Mareș pe contul său de Facebook.

Delegația Tineretului Național Liberal este prezentă în perioada 1-4 noiembrie la cel de-al 12 Congres al tinerilor populari europeni (YEPP), organizat în Atena, alături de peste 250 de tineri din întreaga Europă.

Tineretul Popular European este cea mai mare organizație de tineret a unui partid politic european și reunește nu mai puțin de 58 de organizații de tineret de centru-dreapta din 39 de state europene.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.