Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa TNL, atac dur la ministrul Tineretului și Sportului: 'Pare copia fidelă a Vioricăi Dăncilă!'

Mara Mareș

Gafa ministrului Tineretului și Sportului, Ioana Bran, care a spus că un sportiv oricum trebuie să își mențină greutatea, după ce a fost întrebată cum poate trăi acesta dintr-o diurnă de 25 de lei, nu a scăpat netaxată de PNL. Șefa TNL, Mara Mareș, a afirmat că Ioana Bran este nepotrivită pentru funcția pe care o ocupă.

“Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a dovedit azi că este complet neadecvată pentru funcția pe care o ocupă și chiar pare o copie fidelă a Vioricăi Dăncilă. La prezentarea bilanțului ministerului pe care îl conduce, Ioana Bran a citit o prezentare, s-a bâlbâit, a făcut greșeli gramaticale și a arătat o nepăsare crasă față de problemele cu care se confruntă sportivii din România. Parcă am văzut-o pe Viorica, acum 30 de ani!

Citește și: Prețurile cresc mai rapid ca niciodată! Românii, sufocați de creșterea alarmantă

Mai mult, este revoltător să îl vezi chiar pe ministrul Tineretului și Sportului că zâmbește și că este amuzată de întrebarea unui jurnalist care dorea să afle cum este posibil ca un sportiv din lotul național de kaiac-canoe să aibă o diurnă pentru hrană de doar 25 de lei. Și ca într-un film prost, Ioana Bran concluzionează că oricum sportivii trebuie să se mențină într-o anumită greutate: cu alte cuvinte, 25 de lei pe zi pentru hrană sunt suficienți.

Este clar că ministrul Tineretului și Sportului este depășită și copleșită de funcția pe care o ocupă, așa că fac un apel să plece din funcție. Avem suficientă impostură în guvernul Dăncilă, Ioana Bran trebuie să își recunoască limitele, iar sportivii și tinerii din România merită un ministru competent care să gestioneze corespunzător problemele cu care se confruntă, în loc să le privească cu nepăsare!”, a scris Mara Mareș pe contul său de Facebook.

Citește și: Topul meseriilor cu oameni necalificați .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.