Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa TNL, de Ziua Tineretului: 'Mulțumim fiecărui tânăr care, în această perioadă, i-a ajutat pe cei din jur'

Facebook
Mara Mares

Mulți tineri liberali au fost activi în comunitățile lor, în această perioadă, și i-au ajutat pe cei mai vulnerabili, cu furnizarea de alimente sau medicamente, a spus președintele TNL, Mara Mareș, azi, de Ziua Tineretului. Mareș a adăugat că fiecare tânăr care i-a ajutat pe cei din jur în această perioadă sau și-a continuat activitatea profesională și a susținut economia țării merită mulțumiri:

“Astăzi sărbătorim Ziua Națională a Tineretului, și chiar dacă nu suntem împreună, rămânem conectați și responsabili!

Toată recunoștința noastră merge către tinerii care au dat dovadă că pot respecta măsurile de restricție, se pot adapta și pot fi un exemplu pentru întreaga societate. Mai mult, sunt mândră să știu că mulți tineri liberali au fost activi în comunitățile lor, în această perioadă, și i-au ajutat pe cei mai vulnerabili, cu furnizarea de alimente sau medicamente. În mod paradoxal, această perioadă de distanțare ne-a apropiat mai mult și ne-a făcut mai conștienți de nevoile și vulnerabilitățile celor de lângă noi.

Anul acesta, deși în condiții atipice, dar la fel de implicați și conștienți, știm mai sigur ca oricând că tinerii sunt garanția zilei de mâine. Haideți să avem un mâine grozav, așa cum ni-l dorim, așa cum ni-l facem!

Calendarul merge mai departe, chiar dacă lumea pare ca s-a oprit! Mulțumim fiecărui tânăr în parte care, în această perioadă, s-a expus riscurilor pentru a-i ajuta pe cei din jur, fie prin acțiuni de voluntariat, fie doar continuându-și activitatea profesională și susținând economia țării”, a scris Mara Mareș, președintele TNL, pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.