Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa UNJR confirmă întâlnirea cu Sorin Grindeanu. Ce spune despre funcția de ministru al Justiției

timpolis.ro
dana girbovan

Șefa UNJR Dana Gîrbovan confirmă că a avut o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu, însă spune că nu ea va fi nominalizarea pentru funcția de ministru al Justiției, „deoarece, judecator fiind, nu pot ocupa o asemenea functie”.

„In urma mai multor solicitari din partea presei, reafirm public ceea ce am spus si altor jurnalisti care mi-au cerut un punct de vedere: nu voi fi eu nominalizarea pentru functia de ministru al justitiei deoarece, judecator fiind, nu pot ocupa o asemenea functie.

Confirm faptul ca am avut o intalnire cu premierul Sorin Grindeanu in cadrul careia am discutat si aspecte ce privesc buna functionare a justitiei si care au fost cuprinse inclusiv in "Memorandumul privind justitia". Am gasit din partea premierului o deschidere privind rezolvarea problemelor din justitie si astept din partea viitorului ministru o colaborare institutionala eficienta pentru implemetarea solutiilor incluse in Memorandum.”, scrie Dana Gîrbovan pe Facebook.

Ministrul Justiției și ambasadorul SUA, discuții cruciale

Preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor s-a aflat pe lista scurtă pentru preluarea şefiei Ministerului Justiţiei.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni seara, că a purtat discuţii cu Dana Gârbovan pentru portofoliul de la Justiţie, liber în urma demisiei lui Florin Iordache, după scandalul privind OUG 13.

„E o doamnă cu care am avut o discuţie, dar am avut şi cu alții. Oamenii cu care am vorbit mi-au dat foarte multe idei despre ce trebuie să facem în continuare, fie că vor fi sau nu pe lista scurtă. Eu zic că o să venim cu o soluţie de necontestat”, a spus Sorin Grindeanu, premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.