Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Efectul MeToo: Ultimul film al lui Polanski, 'The Palace', nu găsește distribuitori în SUA, Marea Britanie și Franța

IndieWire
Roman Polanski

Filmul lui Polanski „The Palace” nu găsește distribuitori în SUA, Marea Britanie sau Franța, susține producătorul, potrivit Reuters.

Luca Barbareschi, producătorul celui mai recent film al lui Roman Polanski, „The Palace", a anunțat că nimeni nu a dorit drepturile de distribuție a filmului în SUA, Marea Britanie și Franța.

Unul dintre cei mai de succes regizori ai generației sale, Polanski a fugit din SUA din cauza unei condamnări pentru violarea unei fete de 13 ani în 1977. După ce mișcarea MeToo a căpătat amploare la nivel mondial în 2017, mai multe femei au afirmat că Polanski le-a agresat sexual în adolescență. Polanski, cu dublă cetățenie, franceză și poloneză, a negat acuzațiile care nu au ajuns niciodată în instanță. Totuși, de atunci lui îi este greu să obțină contracte de distribuție la nivel mondial pentru filmele sale.

„The Palace", o comedie care se petrece într-un hotel elvețian populat de o distribuție de personaje grotești, îi are în distribuție pe Mickey Rourke, John Cleese, Oliver Masucci, Fanny Ardant și Joaquim De Almeida.

Producătorul Luca Barbareschi a declarat că a vândut drepturile de distribuție în aproape toată Europa, dar nu și în Franța, Marea Britanie sau SUA, în ciuda faptului că în film apar actori cunoscuți din toate cele trei țări.

Barbareschi a mai spus că și filmul „An Officer And A Spy", regizat tot de Polanski, nu a fost văzut niciodată în cinematografele din SUA, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.