Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful agenției care a realizat reclama controversată cu Mihai Șora, reacție dură: Nesimțiților! VIDEO

Stirile Kanal D
Mihai Sora

Filosoful Mihai Șora este în centrul unei controverse, din cauza unui clip publicitar la Emag, în care arată cât este de fericit că și-a recăpătat libertatea furată de comuniști. În mediul virtual, mai multe voci l-au criticat pe Șora, cel care a făcut parte din Guvernul comunist, în funcția de consilier al Anei Pauker.

Citește și: Răsturnare de situație în Parlament: Tăriceanu dă o lovitură cu impact major la prezidențiale

Șeful agenției de publicitate Papaya, Robert Tiderle, care a realizat clipul publicitar, susține că oamenii care îl critică pe Șora sunt ”nesimțiți”.

”Aveți libertatea să nu vă placă ce am făcut. Să fiți tineri de stânga pentru care comunismul rămâne o idee bună care a fost prost aplicată. Să fiți susținători ai familiei tradiționale. Sa fiți naționaliști, ultra ortodocși, corupți, iubitori de chiar el sau de preafericiți. Să credeți toate prostiile manipulate de gâzi, ciuvici sau papahagi. Aveți libertatea să comentați, să criticați, să faceți spume la gura, să vă dați cu parerea. Să faceți glume, sa înjurați. Aveți toate libertățile posibile. Până la urmă, e doar o campanie care a îndrăznit să vorbească despre drepturile voastre. Dar nu aveți dreptul să aruncați cu noroi în acest bătrân domn de 102 ani, care a protestat în frig pentru ca vouă să nu vi să ia din aceste drepturi. Nesimtiților!”, a reacționat pe Facebook Robert Tiderle.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.