Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Armatei ruse anunță că are undă verde de la Putin: Se trece la înarmare fără precedent, sub amenințarea extinderii NATO

themoscowtimes.com
Valeri Gherasimov

Șeful Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, Valeri Gherasimov, a menționat că, pentru a neutraliza acest lucru, conducerea de vârf a țării a cerut ajustarea planului naţional de dezvoltare şi de consolidare al Forțelor Armate Ruse, dezvoltarea capabilităților și înzestrarea lor. Dorința de extindere a NATO, precum și utilizarea Ucrainei pentru un război hibrid, reprezintă amenințări la adresa securității militare a Federației Ruse, a declarat șeful Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, Valeri Gherasimov, scrie Rador.

El a amintit că planul de consolidare și dezvoltare al forțelor armate prevede măsuri practice de implementare a domeniilor promițătoare de dezvoltare a acestora pentru a asigura apărarea statului. 'Planul este aprobat de președintele Federației Ruse și poate fi ajustat atunci când se schimbă amenințările existente și apar unele noi la adresa securității militare a Federației Ruse. Astăzi, astfel de amenințări au devenit aspirațiile Alianței Nord-Atlantice de a se extinde în Finlanda și Suedia, precum și utilizarea Ucrainei ca instrument pentru a duce un război hibrid împotriva țării noastre", a spus Gerasimov, într-un interviu acordat pentru publicaţia aif.ru (Argumentî i Faktî).

Potrivit șefului Statului Major General, pentru a neutraliza aceste amenințări, conducerea de vârf a țării și-a trasat drept sarcină ajustarea planului de construire și dezvoltare a Forțelor Armate Ruse. 'Parametrii săi au fost aprobați de Comandantul Suprem la o reuniune extinsă a Colegiului Ministerului rus al Apărării', a subliniat Gherasimov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.