Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful cancelariei lui Cioloș, cheia unității Guvernului

dragos-ioan-dragos

Ioan Dragos Tudorache, propus seful cancelariei premierului Dacian Ciolos, a declarat, luni, la audierea sa in comisiile de specialitate din Parlament, ca rolul sau va fi acela de a 'intari spiritul de echipa' intre ministri.

"Un guvern tehnocrat e format din membri care in multe cazuri nu s-au cunoscut inainte si lipseste cel putin la inceput aceasta coeziune. Din acest motiv, misiunea mea ca sef al cancelariei vizeaza tocmai aceasta coeziune, Ciolos asteapta de la mine noi metode de colaborare pentru a intari spiritul de echipa.

De ce eu? De ce m-a ales pe mine? Aici voi intra in experienta mea de pana acum. Am lucrat in trei organizatii internationale, in care viziunea lor specifica e coagularea intereselor divergente ale statelor membre, asta face ca toate deciziile sa fie rezultatul unor compromisuri politice si negocieri.

Am ajuns in mijlocul unor crize foarte profunde, precum rezolvarea crimelor de razboi din Kosovo, problemele legate de dezvoltarea sistemului Schengen, mai nou criza migratiei. A insemnat ca am lucrat direct cu factorii politici de la varful acestor organizatii.

Un Guvern tehnocrat care activeaza izolat de factorul politic nu are cum sa o duca la bun-sfarsit", a declarat Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.