Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CIA a identificat punctul slab al lui Vladimir Putin în războiul din Ucraina: 'Nu cred că va fi capabil să-i izoleze pe ruși în totalitate de adevăr'

Facebook
Vladimir Putin

Directorul CIA, William Burns, a declarat joi că, deși președintele rus Vladimir Putin a pus presiune pe presa din țara sa, nu poate ascunde pentru totdeauna adevărul despre ceea ce se întâmplă în Ucraina. „El și-a intensificat dominația asupra presei de stat și sugrumarea sa asupra mass-mediei independente, mai ales în ultimii ani și mai ales de când a început invazia Ucrainei”, a spus Burns. Dar „nu cred că va fi capabil să-i izoleze pe ruși în totalitate de adevăr”, a continuat Burns, informează Fox News.

„Există o mulțime de ruși care au conturi VPN, care au acces la YouTube până în prezent și au acces la informații. Nu cred că îi poate opri pe ruși la infinit de adevăr, mai ales pe măsură ce realitățile încep să spargă acea bulă”, a spus directorul CIA parlamentarilor.

„Realitățile ucișilor și răniților care vin acasă, un număr tot mai mare. Realitățile consecințelor economice pentru rușii de rând”, a adăugat el. „Realitatea scenelor îngrozitoare ale spitalelor și școlilor bombardate de alături în Ucraina și ale victimelor civile, de asemenea.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.