Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CJ Bihor a fost prins la pescuit: Poliția i-a dat amendă pe loc / Pasztor Sandor: Am cedat ispitei

ebihoreanul.ro
pescuit

În timp ce populația face eforturi să stea în case, preşedintele Consiliul Judeţean Bihor, Pasztor Sandor (UDMR), a fost la pescuit pe un lac de lângă Oradea. Potrivit presei locale, șeful CJ Bihor a fost la pescuit însoțit de comisarul şef adjunct al Gărzii Forestiere Bihor, Nicolae Timaru și omul de afaceri Halász Alexandru. Fiecare a fost amendat de poliţişti cu câte 5.000 de lei.

Ulterior, Pasztor Sandor și-a cerut scuze pe pagina sa de Facebook pentru că a încălcat reguli valabile pentru toţi și a scris că regretă sincer atitudinea sa nedemnă: „Joi după-amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greşit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toţi. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliţia m-a sancţionat justificat, la faţa locului, cu o amendă de 5.000 de lei. Vineri dimineaţa, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi şi voi transfera o sumă similară unei asociaţii caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă şi îmi cer scuze tuturor!”, a scris Pasztor pe pagina sa de Facebook.

  • Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuţa, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că, în urma unei sesizări, poliţiştii s-au deplasat la un lac din comuna Cetariu unde au descoperit două grupuri de persoane care pescuiau la distanţă de 100 de m unul de altul, unul format din 5 persoane din comuna Sălard, şi unul din 3 persoane din Oradea. „Persoanele au fost legitimate şi sancţionate pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3 pentru că au desfăşurat activităţi de pescuit. Cele trei persoane din Oradea au fost sancţionate cu câte 5000 de lei, iar din grupul de 5 persoane din Sălard, 2 au fost sancţionate cu 2000 de lei iar restul cu avertisment”, a spus Fărcuţa.
  • Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în cazul pescuitului sportiv, chiar dacă acest tip de activitate se practică în general în mod independent şi nu în grup, nu este prevăzută ca o deplasare cu caracter justificat sau legată de activitatea fizică individuală.

Citește și: Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor - Ce este interzis să faci în această zi .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.