Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CJ Constanța, Mihai Lupu, s-a înscris în PUSL şi candidează pentru un nou mandat

Mihai Lupu

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Mihai Lupu, s-a înscris în Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) şi este candidatul formaţiunii politice pentru un nou mandat la şefia instituţiei, la alegerile din 9 iunie, au anunţat luni reprezentanţii PUSL.

Conform unui comunicat de presă, fost deputat între 2008 şi 2016, Mihai Lupu este preşedintele CJ Constanţa din 2020 şi "îşi doreşte să aducă stabilitate şi continuitate" pentru constănţeni.

În mandatul său de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa au fost demarate "numeroase proiecte pentru dezvoltarea judeţului, în special pe partea de infrastructură şi dezvoltare durabilă a judeţului", se afirmă în comunicatul PUSL.

"Dorinţa mea este să continui toate proiectele începute pentru judeţul Constanţa şi să le ducem, împreună, la bun sfârşit. Am făcut paşi importanţi în aceşti patru ani, dar încă mai avem destule de făcut şi voi intra din nou în luptă. Pentru că îmi pasă, cu demnitate!", a transmis Mihai Lupu, citat în comunicatul menţionat.

Mihai Lupu a fost ales în 2020 din partea PNL.

Preşedintele CJ Constanţa a fost urmărit penal în 2023 de procurorii anticorupţie pentru o presupusă luare de mită de la un participant la licitaţii publice, fiind acuzat că ar fi primit plante decorative şi ar fi beneficiat de lucrări de amenajare a propriei grădini. În urma începerii cercetării penale a sa de către DNA, Mihai Lupu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, formaţiunea politică retrăgându-i apoi sprijinul politic. Mihai Lupu a anunţat în luna decembrie a anului trecut că procurorii DNA au clasat dosarul său, din lipsă de probe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.