Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CJ Timiș îi solicită lui Dominic Fritz un plan coerent de măsuri anti-COVID. Ce apel face către Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui

Redesteptarea
Alin Nica

Presedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a declarat, după anunţul privind carantinarea Timişoarei, că ”a câştigat soluţia minimului efort pentru administraţia Timişoarei: carantina municipiului şi a zonei periurbane” şi a solicitat un plan din partea persoanelor responsabile.

”Am propus o abordare inteligentă a gestionării pandemiei Covid-19 însă azi, în CJSU Timiş, a câştigat soluţia minimului efort pentru administraţia Timişoarei: carantina municipiului şi a zonei periurbane. Solicit primarului Timişoarei un plan coerent de măsuri anti-covid-19, bazat pe indicatori şi cifre, care să completeze carantina formală, cu speranţa că sutele de mii de cetăţeni afectaţi vor avea parte şi de altceva în afară de restricţii înmulţite şi înăsprite. În aşteptarea planului din partea persoanelor responsabile, mă voi adresa deopotrivă Ministerului Sănătăţii pentru alocarea unui număr suplimentar de vaccinuri şi Ministerului Economiei pentru o compensaţia atât de necesară operatorilor economici distruşi financiar de restricţii şi închideri obligatorii”, a scris Alin Nica pe Facebook.
Alin Nica s-a poziţionat împotriva carantinării municipiului Timişoara, în timp ce primarul Dominic Fritz a susţinut carantinarea, atât a Timişoarei, cât şi a întregului judeţ Timiş.
Sâmbătă, CJSU a votat cu 30 de voturi pentru, patru împotrivă şi patru abţineri, decizia de carantinare a Timişoarei şi a comunelor periurbane începând cu data de 8 martie, ora 00.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.