Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Corpului de Control SURPRINDE: Vrea ca procurorii să defileze de 1 Decembrie

zf.ro
valentin mircea

Șeful Corpului de Control al Premierului, Valentin Mircea, și-ar dori ca procurorii și inspectorii Corpului de Control să defileze și ei de 1 Decembrie, pe sub Arcul de Triumf, sub pretextul că ”apără țara de infractori”, având în vedere că ”amenințarea principală nu este în prezent cea militară”.

Ce nu s-a văzut la TV: Prezență SURPRIZĂ la parada militară de la Arcul de Triumf

„Vorba lui Lucian Mindruta, pe sub Arcul de Triumf ar fi trebuit să defileze și procurorii care apără țara de infractori, deoarece amenințarea principală nu este în prezent cea militară, ci faptul că există mulți lideri politici care par dispuși să facă orice pentru bani, inclusiv să deschidă porțile cetății. Am scris despre asta mai demult, în contextul demersurilor pe care industria tutunului le făcea, cu succes, mai ales la Parlament, pentru a își susține interesele, chiar dacă acestea erau profund imorale. 
Aș adăuga, fără modestie, că și colegii mei de la Corpul de Control al Prim Ministrului ar fi meritat să se afle măcar pe la coada coloanei care a defilat, fiindcă și ei fac același demers, de apărare a societății de răufăcătorii din administrația publică și companiile de stat, fără prea mare apreciere și adesea pe salarii mai mici decât cei verificați. Din păcate aprecierea pentru categoriile menționate este slabă spre inexistentă și asta se vede cel mai bine în astfel de momente de sărbătoare. Paznicii față de răufăcătorii cu gulere albe și carnete de partid - cea mai mare amenințare actuală la adresa siguranței naționale - nu și-au găsit vreun loc în cadrul paradei care este menită să demonstreze și forța statului român în fața dușmanilor”, este mesajul postat pe Facebook de Valentin Mircea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.