Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful DIICOT, despre cazurile Black Cube și Sky News

rpdefense.over-blog.com
black cube

Şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Daniel Horodniceanu, a declarat joi că dosarul Black Cube este în lucru și „nu sunt alte persoane puse sub acuzare”.

„Dosarul este în lucru. Suntem în continuare în faza de urmărire penală care nu este publică. Sunt dosare care au un grad de dificultate mai mare și se lucrează în continuare la acest caz”, a spus șeful DIICOT.

Clanul Bercea cere audierea lui Traian Băsescu

Cât despre cazul Sky News, Daniel Horodniceanu a spus că „se colaborează mai greu cu cei din Marea Britanie”.

„Nu avem până în acest moment niciun fel de rezultat, fapt care ne îngrijorează, pentru că au trecut deja opt luni, iar inculpații din România sunt puși sub măsuri preventive. Ceea ce pare cumva injust, pentru că nu au acționat de unii siguri. Înțeleg că dosarul a ajuns la Home Office, în Marea Britanie, așteptăm un răspuns. Dacă nu, vom continua demersurile internaționale în acest sens”, a spus procurorul-șef la DIICOT. „Cu colegii britanici se colaborează mai greu decât cu alții din UE și, probabil, că după Brexit, va fi și mai greu”, a adăugat el.

Declarațiile au fost făcute la sediul DIICOT, care în calitatea sa de membru al Reţelei Judiciare Europene, organizează în perioada 20-21 octombrie 2016, la Bucureşti, reuniunea regională cu tema “Rolul punctelor de contact RJE în combaterea formelor grave de criminalitate. Exemple de bune practici.” Evenimentul este parte a programului pe anul 2016 cu asistenţă financiară din partea RJE.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.